צפורניים נושרות ופריחה בפנים בלבד אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/04/2014 | 13:45 | מאת: חניתה

ילדי בן שנה ו3 חודשים בריא תודה לאל. לפני כשבועיים הופיעה פריחה בפנים בלבד,ללא תסמינים נוספים,ללא חום.הפריחה אינה מגרדת ונראה כי משתפרת לסירוגין אך עדיין קיימת. לפני כשעה הבחנו בציפורניים שכביכול קיבלו מכה ועומדות ליפול ,2 ציפורניים בכל יד ,לא סמוכות אחת לשניה כך שלא סביר כי קיבל מכה שאולי לא הבחנו בכך... הילד מתנהג רגיל,חיוני ומתוק,ללא שינוי בתאבון. בבקשה חזור אלינו עם תשובה כדי שנדע כמה דחוף לפנות לרופא,אם ניתן לפני כניסת שבת. תודה רבה......

שלום, אין כאן שום דבר דחוף. ניתן לגשת לרופא אחרי החג. בכל מקרה רצוי להריץ מספר בדיקות דם לראות שאין לו חוסר של יסודות קורט שמשפיעים על הצפורניים.

מנהל פורום רפואת ילדים