צמיחת שיער לילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/04/2014 | 23:38 | מאת: מילה

שלום רב, מיום הולדתו לבני היה שיער קצר שהתארך מעט ובעיקר באזור הפדחת. חשבתי שמהתספורת הראשונה השיער יצמח מהר יותר, אבל בפועל קצב צמחית השיער שלו נשאר איטי. לשם ההמחשה, הוא הסתפר לפני יותר מחודשיים אבל השיער נראה עדיין מסופר יפה ולא נחוץ להסתפר. כמו כן, השיער גם לא מלא במיוחד. אציין שהתזונה של בני תקינה והוא ילד מלא אנרגיות ומאושר ברוך השם. שאלתי האם מצב זה נורמלי ? תודה מראש וחג שמח!

שלום, יש ילדים שקצב צמיחת השיער שלהם הוא שונה וזה עדיין בסדר גמור ותקין. אין בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים