חולשה ועייפות לאחר טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2014 | 15:53 | מאת: מאור

שלום, אני בן 14.5, ולפני כיומיים סיימתי טיפול אנטיביוטי של 10 ימים, של מוקסיוויט פורטה, בשל דלקת גרון (פעמיים ביום 15 מ"ל). מהיום בבוקר התחילה תחושת חולשה עייפות ובלבול. האם זה מהאנטיביוטיקה? יכול להיות שהדלקת חזרה? מה אפשר לעשות? תודה

שלום, ראשית לאחר טיפול אנטיביוטי יש לקחת לתקופה מסוימת פרוביוטיקה להחזיר את החיידקים הטובים. החולשה והבלבול יכולים להיות ממשהו אחר ואם התחושה הזאת נמשכת יש לגשת לרופא.

מנהל פורום רפואת ילדים