סטראפטוקוק חוזר - ילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/04/2014 | 11:32 | מאת: קרן

שלום ד"ר שינהר, מיזה כחצי שנה, בני סובל מדלקות גרון חוזרות, אחת לחודש, חודש וחצי. כשהמשטח יוצא חיובי, הוא מקבל מוקסיפן 15 מ"ל פעמיים ביום. בפעם האחרונה שהוא חלה, בתחילת הטיפול הוא החל להרגיש כאבי בטן, למרות שמתחילת הטיפול אני משלבת פרוביוטיקה ובסיום הטיפול שבועיים נוספים. בהתייעצות עם רופא א.א.ג, הוחלט לתת לו למשך חודשיים טיפול מונע של 10 מ"ל מוקסיפין או כאופציה אחרונה - הורדת השקדים. הוא לא הצליח לעמוד בטיפול בגלל כאבי בטן נאלצנו להפסיק את הטיפול. בפעם האחרונה שהוא חלה זה היה לפני פורים. ועכשו אנחנו שוב עם סטראפ. מה עושים? אני מאמינה שגוף ונפש משפיעים אחד על השני. האם למצב רגשי יש קשר עם סטראפ חוזר? לאחרונה היו לו בעיות חברתיות בכיתה, בלילות האחרונים החל לפחד מכל מה שקשור למוות, פוחד למות. אודה לך על תשבותך המקצועית. בברכה קרן

שלום, בעיה מוכרת לי ולא נחמדה... אני מטפל בבעיה הזאת ע"י טיפול הומיאופתי עם הצלחות יפות מאד שמונעות את התחלואה מבלי לכרות את השקדים וללא תופעות לואי. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים