כתמים אדומים על העור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2014 | 12:21 | מאת: ערן ר

שלום דר ביתי בת שנה ו3 חודשים . בימים הראשונים היא סובלת מבקיעת שיניים טוחנות וקדמיות שיוצאות במקביל. לאורך כל השבוע האחרון אנחנו מורחים לה טי גל ונותנים לי נובימול לפי הצורך ( כאבים עזים). ביומיים האחרונים הילדה התמלאה נקודות אדומות בגב ובבטן כמו כתמים שטוחים מתחת לעור וזה לא נראה שמגרד לה או מפריע לה . האם זה יכול להיות אדמת ? תודה מראש ערן

שלום, צריך לראות את הכתמים כדי לאבחן. לרוב אדמת באה עם חום גבוה ככל המחלות הוירליות. כמו כן רוב הילדים מחוסנים ולכן קשה היום לחטוף אדמת. זה יכול להיות כל מחלה וירלית אחרת או תגובה למשהו שהיא אכלה.

מנהל פורום רפואת ילדים