הזעה בחלק מהפנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2014 | 18:25 | מאת: משה

שלום, הילד שלי בן שנה, אובחן בתסמונת הורנר שנקבעה כתוצאה מטראומה בלידה. התסמונת כוללת מיוזיס, פטוזיס וחוסר הזעה בצד אחד של הפנים שגורמת לכך שכאשר חם והוא מזיע, חצי פנים אדומות בצורה בולטת מאוד והחצי השני ללא הזעה. רציתי לדעת מה ההמלצה במקרה זה והאם ישנו טיפול לדיכוי ההזעה בצד השני (כמו שהבנו, שחזור ההזעה בצד הפגוע כנראה לא יקרה). תודה

שלום, אני אינני מכיר טיפול שיכול לעזור לבעיה זאת. חוששני שכל טיפול שיציעו הוא בגדר משהו שרלטני.

מנהל פורום רפואת ילדים