נקודות/פלולות בולטות על פני העור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/11/2007 | 08:11 | מאת: צביה בירמן

לביתי בת ה- 4 יש מעיין נקודות בולטות על פני העור בגוון העור כמו פרונקלים/פלולות קטנות שגדלות ומתרבות. בכל פעם שהיא נוגעת/מגרדת במקום בו ישנה נקודה כזו ונוגעת במקום אחר היא מדביקה את עצמה באותו האיזור. רופא הילדים שראה זאת שלח אותנו לרופא עור שהוא צרב עם חנקן נוזלי את הנקודות הגדולות ולקטנות נתן לנו חומר כמו של יבלות למרוח נקודתית. בינתיים המצב החמיר. הנקודות מתפשטות עוד ועוד בכל מקום אפשרי אפילו בפות. מה שמדאיג אותי זה שעכשיו הופיעה אחת בפנים. * איך קוראים לזה? מושג רפואי? - כדי שאוכל למצוא חומר על זה. * זה ישאר תמיד? יעלם? * האם יש דרך אחרת לטפל בזה? אפילו אלטרנטיבית? * בנקודות שאנחנו מטפלים ומייבשים, נותר סימן על פני העור. זה ישאר תמיד? צלקות?

30/04/2008 | 22:51 | מאת: קרן

לפני כחמש שנים יצא לי פשפה העליונה בלוטת עור ולאחרונה היא התחילה לגדול לי. הלחתי לרופא עור שהוא גם מנתח, והוא המליץ לי לא לבצע ניתוח בסכין אלה בליזר. השאלה שלי האם בליזר לא ישאר לי סימן ואיפה כדי לבצע זאת. אני ממש ישמח אם תחזירו לי תשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה מראש!

30/04/2008 | 22:53 | מאת: קרן

לפני כחמש שנים יצא לי פשפה העליונה בלוטת עור ולאחרונה היא התחילה לגדול לי. הלחתי לרופא עור שהוא גם מנתח, והוא המליץ לי לא לבצע ניתוח בסכין אלה בליזר. השאלה שלי האם בליזר לא ישאר לי סימן ואיפה כדי לבצע זאת. אני ממש ישמח אם תחזירו לי תשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה מראש!

17/11/2008 | 14:57 | מאת: אורית

יש לי פלולה לפי הרופא עור על המצח מה לעשות כדי להוציאה ללא סימן?

28/01/2010 | 22:49 | מאת: יפעת

אני מעוניינת לעזור לך להוריד את הפלולות ללא כאבים תתקשרי למספר הבא 054-819-8022 יפעת זה דיי ארוך כך שאספר לך בטלפון.

23/07/2011 | 21:10 | מאת: יפעת

מעלימה פלולות ללא כאב כל המעוניין להיפתר מהפלולות לצמיתות מוזמן להתקשר פלאפון 054 8198022

07/05/2012 | 07:20 | מאת: יםעת

אני יכולה לעזור לך להורדת הפלולות ללא כאב כלל פלאפון 054 8198022

מנהל פורום רפואת ילדים