אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר גבי שמש, מומחה בניתוחי קטרקט, גלאוקומה והסרת משקפיים בלייזר

פורום רפואת ילדים

לבקשת מנהל הפורום ולאור כמות השאלות הרבה המצטברת בו, יש להימנע מלשאול שאלות החוזרות על עצמן; ניתן בקלות לחזור מספר דפים אחורה ולצפות בתשובות לאותן שאלות חוזרות ונשנות. אבקש לשאול אך ורק שאלות בתחומים חדשים שעד כה לא ניתן עליהן מענה, ובכך להקל על העומס הרב שנוצר בפורום בזמן האחרון. תודה רבה על שיתוף הפעולה.
להמשך...
ד"ר דני שינהר
ד"ר דני שינהר
רופא בכיר במחלקת כירורגית ילדים בבי"ח תל-השומר. סיימתי את לימודי הרפואה בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת ת"א, ואח"כ יצאתי לשרות צבאי כעתודאי אותו סיימתי כרב סרן וכמ"פ פלוגת רפואה. לאחר שרותי הצבאי התמחתי בכירורגית ילדים בבית חולים סורוקה. לאחר סיום ההתמחות עבדתי 3 שנים בבי"ח איכילוב ומשנת 99 אני עובד בבית חולים תל השומר. במהלך השנים עברתי השתלמות בבית חולים לילדים בלונדון, במהלך עבודתי אני מדריך סטודנטים לרפואה ומרצה בכיר בבית הספר לאחיות בתל-בשומר, אני מנתח ילדים בכל הגילאים החל מפגים ועד למתבגרים, בכל סוגי הניתוחים. אני מנתח ילדים גם בשיטה הלפרוסקופית בהתאם לצורך ומתמחה בניתוחים להזעת יתר בכפות הידיים אצל ילדים ומתבגרים. מומחה להומיאופתיה מודרנית ועובד במרפאת מדיטף ברמת אביב ג' ומטפל במגוון בעיות ברפואת ילדים בעזרת תרופות הומיאופתיות. בשעות הפנאי אני כותב ספרי ילדים (הוצאת כנרת) אוהב להאזין למוסיקה, משחק טניס וקריאת ספרים. נייד: 052. 6666372 מרפאה: 03. 7440888
חיפוש מתקדם
העלמת פלולות ללא כאב
מחבר:יפעת
תאריך:23/7/2011
שעה:21:10
מעלימה פלולות ללא כאב כל המעוניין להיפתר מהפלולות לצמיתות מוזמן להתקשר פלאפון 054 8198022

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
אבקש לקבל התראה ב-SMS לסלולרי כאשר מתקבלות תגובות להודעתי זו. (עלות 6 ₪)
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
11/11/07 08:11
  מעוניינת לעזור    יפעת 
28/01/10 22:49
23/07/11 21:10
  רחובות    יםעת 
07/05/12 07:20
לביתי בת ה- 4 יש מעיין נקודות בולטות על פני העור בגוון העור כמו פרונקלים/פלולות קטנות שגדלות ומתרבות. בכל פעם שהיא נוגעת/מגרדת במקום בו ישנה נקודה כזו ונוגעת במקום אחר היא מדביקה את עצמה באותו האיזור. רופא הילדים שראה זאת שלח אותנו לרופא עור שהוא צרב עם חנקן נוזלי את הנקודות הגדולות ולקטנות נתן לנו חומר כמו של יבלות למרוח נקודתית. בינתיים המצב החמיר. הנקודות מתפשטות עוד ועוד בכל מקום אפשרי אפילו בפות. מה שמדאיג אותי זה שעכשיו הופיעה אחת בפנים. * איך קוראים לזה? מושג רפואי? - כדי שאוכל למצוא חומר על זה. * זה ישאר תמיד? יעלם? * האם יש דרך אחרת לטפל בזה? אפילו אלטרנטיבית? * בנקודות שאנחנו מטפלים ומייבשים, נותר סימן על פני העור. זה ישאר תמיד? צלקות?
לפני כחמש שנים יצא לי פשפה העליונה בלוטת עור ולאחרונה היא התחילה לגדול לי. הלחתי לרופא עור שהוא גם מנתח, והוא המליץ לי לא לבצע ניתוח בסכין אלה בליזר. השאלה שלי האם בליזר לא ישאר לי סימן ואיפה כדי לבצע זאת. אני ממש ישמח אם תחזירו לי תשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה מראש!
לפני כחמש שנים יצא לי פשפה העליונה בלוטת עור ולאחרונה היא התחילה לגדול לי. הלחתי לרופא עור שהוא גם מנתח, והוא המליץ לי לא לבצע ניתוח בסכין אלה בליזר. השאלה שלי האם בליזר לא ישאר לי סימן ואיפה כדי לבצע זאת. אני ממש ישמח אם תחזירו לי תשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה מראש!
יש לי פלולה לפי הרופא עור על המצח מה לעשות כדי להוציאה ללא סימן?
אני מעוניינת לעזור לך להוריד את הפלולות ללא כאבים תתקשרי למספר הבא 054-819-8022 יפעת זה דיי ארוך כך שאספר לך בטלפון.
מעלימה פלולות ללא כאב כל המעוניין להיפתר מהפלולות לצמיתות מוזמן להתקשר פלאפון 054 8198022
אני יכולה לעזור לך להורדת הפלולות ללא כאב כלל פלאפון 054 8198022

חיפוש מתקדם