בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

זייבן וסכיזופרניה
מחבר:זוס
תאריך:29/9/2009
שעה:01:09
האם יש חשש מנטילת זייבן כאשר אני בקבוצת סיכון ללקות במחלת נפש סכיזופרנית (אימי חולה בסכיזופרניה), הבנתי שהזייבן משחרר דופאמין, ושעודף מזה עלול לגרום להתפרצות המחלה. האם כדאי להשתמש בצאמפיקס, אציין שאני אדם בריא בדרכ, בשנות ה30 לחיי
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל מדוקטורס ו/או זאפ גרופ
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
29/09/09 01:09
29/09/09 02:22
האם יש חשש מנטילת זייבן כאשר אני בקבוצת סיכון ללקות במחלת נפש סכיזופרנית (אימי חולה בסכיזופרניה), הבנתי שהזייבן משחרר דופאמין, ושעודף מזה עלול לגרום להתפרצות המחלה. האם כדאי להשתמש בצאמפיקס, אציין שאני אדם בריא בדרכ, בשנות ה30 לחיי
אכן אתה צודק בהפרעה פסיכיאטרית צ'מפיקס היא התרופה המתאימה ולא זייבאן ( להוציא מצב של דיכאון ) אומנם אצלך אין מחלה פסיכיאטרית אבל תמיד טוב לנהוג בזהירות וכחלק מכך היוועץ גם ברופאך ממליץ עך צ'מפיקס בהצלחה
חיפוש מתקדם
הודעה חשובה
הפורום נסגר