זייבן וסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/09/2009 | 01:09 | מאת: זוס

האם יש חשש מנטילת זייבן כאשר אני בקבוצת סיכון ללקות במחלת נפש סכיזופרנית (אימי חולה בסכיזופרניה), הבנתי שהזייבן משחרר דופאמין, ושעודף מזה עלול לגרום להתפרצות המחלה. האם כדאי להשתמש בצאמפיקס, אציין שאני אדם בריא בדרכ, בשנות ה30 לחיי

אכן אתה צודק בהפרעה פסיכיאטרית צ'מפיקס היא התרופה המתאימה ולא זייבאן ( להוציא מצב של דיכאון ) אומנם אצלך אין מחלה פסיכיאטרית אבל תמיד טוב לנהוג בזהירות וכחלק מכך היוועץ גם ברופאך ממליץ עך צ'מפיקס בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?