נבוס כוריאדלי בעין נגע פיגמנטרי

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/09/2016 | 16:42 | מאת: כרמלה לנגר

בהבחנה רשול תחתון שעה 7 כ dd3 ללא דימום פיגמנטציה כתומה אני מאד פוחדת נא תשובתכם מה עלי לעשות

כרמלה שלום, ההודעה שכתבת לא לגמרי ברורה פרט לכך שנמצא בעיינך נגע פיגמנטי גדול ושאת מודאגת. ללא בדיקה הכוללת בדיקת קרעית העין, US עינים וצילום קרקעית (ואם הנגע מאפשר זאת, גם בדיקת OCT) לא ניתן להגיע לאבחנה ולהבדיל בין ממצא שפיר (נבוס = נקודת חן), לבין ממצא גידולי ממאיר (מלנומה). אם הרופא שבדק אותך ייצור איתי קשר, אשמח לעזור, או שתקבעי אלינו תור למרפאה בעצמך. בברכת שנה טובה, ד"ר פרנקל.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות