גוש שומן בעין ימין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

22/08/2016 | 13:06 | מאת: יוסי

הי , לאחרונה הבחנתי בגוש שומן אדמדם נפוח בחלק העליון והפינתי של העין הימנית שאפשר לראותו רק לאחר שמושכים את העפעף למעלה רופא עיניים אבחן את זה כגוש שומן ושלח אותי לבצע צילום סי-טי ארובת העין שלא ביצעתי עדיין האם ניתן להסיר את הגוש ללא ניתוח

יוסי שלום, אני מקווה שהספקת לעשות את ההדמיה אליה הופנית. זה חשוב מאוד לצורך האבחנה, ולצורך החלטה על טיפול מתאים. אם מדובר בגוש שומן, והוא מפריע לך, ניתן לעיתים להסירו, תלוי בתוצאות ההדמיה. בברכת שנה טובה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות