נבטס הלחמית

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

29/06/2015 | 12:52 | מאת: אסתי

האם לאחר הסרת הנבוס בעין וניקוי בכול זאת התשובה הפותולוגית לא תהיה כול כך משמחת בכול זאת ינתן טיפול בתוך חודשים צמיחה של הנבוס מנקודה ממש קטנה לגודל של2.6 מדובר בילד בן 4 תודה (האם יש עוד בגעקות שכדי לבצע לאחר ההסרה של הנבוס )

בהקשר לכריתה של נגע פיגמנטי לחמיתי מילד בן 4 - בד"כ מדובר בנגע הנקרא IJCN - inflammed jouvenile conjunctival nevus, אבל כבר היו גם מלנומות בילדים קטנים מאוד, אז חייבים לבדוק את הביופסיה על ידי פתולוג עיניים המבין בנגעים ממין זה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות