weel defferntiated squamous carcinoma

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

28/02/2015 | 21:55 | מאת: אבי

שלום רב, לפני כחודש נפגעתי בעין מחומר כימי (דבק בטון על בסיס אקרילי ( BG BOND)). התפתחה בעין דלקת חריפה שטופלה רק לאחר כשבועיים. מהדלקת נוצרה בעין מעין ציסטה/גרנולומה. טופלתי בטיפות MAXITROLL ללא שיפור. בסופו של דבר עברתי כריתה של הגרנולומה. בבדיקת הסטולוגיה התגבלה תשובה של weel defferntiated squamous carcinoma. אשמח לקבל חו"ד על אפשרויות טיפול. האם העובדה שהעין נפגעה מחומר כימי גרמה לעיוות או השפיעה על תוצאת ההסטולוגיה ? לתשובתכם אודה. בברכה. לתשובתכם אודה.

שלום רב, האם יש לך תמונות של העין מלפני הניתוח? האם הביופסיה נבדקה על ידי פתולוג עיניים? אתה מוזמן לבוא להבדק במרפאתינו בהדסה, ולהביא איתך את הזכוכיות של הפתולוגיה, שנוכל לוודא את האבחנה ולדון באפשרויות טיפול.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות