3.5 שנים לאחר ניתוח מנגיומה בארובת העין המשך

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

05/12/2014 | 15:19 | מאת: אבי

שלום קודם תודה על תשובתך .מאחר ואין שינוי בראייה וכן אין שינוי בבדיקת שדה הראייה לאחר 3.5 שנים האם בכל זאת יתכן שבהמשך הראיה תפגע ולא מדובר רק במעטפת של העצב, וכן מאחר והכאיזמה מימין דקה האם יש סיכוי שזה יפגע בהמשך גם בעין השניה .כמה שנים נמשך תהליך כזה ? ומהם הסיכויים להיות עיוור לדעתך בעין אחת או בשנהים להלן ההודעה המקורית . תודה בן 59 לפני 3.5 שנים עברתי ניתוח מנגיומה בארובת העין הגידול הוסר לאחר 1.5 שנים מהניתוח מהניתוח - צילום MRI התוצאות אין עדות לחזרה של המנגיומה ואין ממצא לגבי עצב הראיה - לאחר שנתיים נוספות דהיינו לאחר 3.5 שנים מהניתוח- מימצא MRI "עצב אופטי מימין דק וגם הכיאזמה מימין דקה , יתכן אטרופים." מצב הראיה שלי לפי מבחן אישי עצמאי ללא שינוי- אשמח לקבל הסבר קצר והאם יש סכנה לאיבוד הראיה בעין ימין במשך הזמן - האם יש טיפול לכך ? וכן מדוע לא הופיע ממיצא לאחר שנה וחצי . תודה מראש - מודאג

אבי שלום, לא ניתן להעריך מראש איך תהיה ההתקדמות במצבך, או אם בכלל צפויה כזו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות