המנגיומה בארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

22/10/2014 | 19:40 | מאת: טוני

שלום רב, בני בן השש לקה בנפיחות בעינו , לאחר בדיקת סי טי בעיין , גילו הרופאים, בסבירות גבוה , כי מדובר בהמנגיומה בארובת העין אשר מפריעה לתנועת גלגל העין וגורמת לנפיחות בעפעף . המומחים בבית החולים סבורים כי יש לבצע בדיקת איזוטופ נוספת עמ לוודא שאכן מדובר בהמנגיומה . רציתי בבקשה לברר האם בדיקת האיזוטופ היא הכרחית ? בעיקר בשל עניין הקרינה ... איך מטפלים בסוגיה נעים זו ? בתרופות , ניתוח כירורגי , לייזר !!!!? האם ניתן לקבלת שמות של מומחים בארובת העין עמ שנוכל להתייעץ בטרם המשל הטיפול ? נא עזרתכם והכוונתכם .

טוני שלום, ללא בדיקת הילד, ואפילו ללא תמונה קלינית ותמונות ההדמיה, קשה לתת עצות ספציפיות לילד זה. באופן כללי, מלפני כ-4 שנים החל להיות נפוץ טיפול בחוסמי בטא, בכדורים, ללא ניתוח, לייזר, או הקרנות. הטיפול ניתן לתינוקות, אך שווה שתתיעצי עם רופה המכיר את הילד, אם ניתן להתחיל טיפול זה בילד שלך. בהצלחה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות