בהמשך לחשד ללימפומה בארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

05/10/2014 | 20:36 | מאת: שרי

אבא שלי עומד לפני ביצוע ביופסיה בארובת העין לאחר שבסי טי שביצע הודגמו קשריות שעברו האדרה. כעת לאחר כחודש הגושים התכווצו. גוש אחד שהיה 2 ס"מ כמעט נעלם והגוש השני התכווץ. כיוון שאנחנו ממתינים לביופסיה ואז לתשובות עוד זמן מה, רציתי לשאול אם יתכן שלימפומה מתכווצת וכמעט נעלמת, או שזה רומז שזה יכול להיות גם משהו לא ממאיר. כי הרופאים נתנו לנו להבין שזה כמעט בטוח לימפומה, על פי הסי טי שביצע. אנחנו מתוחים מאוד. אודה על תשובתכם.

שרי שלום, פחות סביר שלימפומה תתכווץ מעצמה, אך משום שלא ראיתי את ההדמיה הראשונה, או על סמך מה הוחלט שהיתה התכווצות, קשה לי לחוות דעה.

06/10/2014 | 16:33 | מאת: שרי

את ההתכווצות חשים היטב במישוש. מגוש של כמעט 2 ס"מ שחשנו אותו היטב וגם ראינו אותו בעפעף, התכווץ כמעט לגמרי. והגוש בעפעף העליון שהיה לאורך כל העפעף, כעת חשים אותו מרוכז רק לס"מ אחד. את הסי טי עבר כשהגושים היו עדיין גדולים ונראה היה שזה מתאים למחלה לימפופרוליפרטיבית. מה דעתך? בתודה מראש

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות