דר שחר

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/09/2014 | 00:01 | מאת: ויוי

הייתי אצל דר שחר פרנקל לבדיקה עקב. בעית אלרגיה בעיניים וזאת לאחר ביקורים רבים אצל רופאי עינים. קיבלתי תשובה מפורטת ובדיקה יסודית. אני סובלת מבליפהריטיס בשתי העיניים קיבלתי המלצה לטיפול וטיפות ומשחת עיניים, כמו כן טיפול לשלושה צחודשים במינוציקלין, אני מרגישה כבר שיפור והדר מקסים ויסודי וסבלני והסביר לי הכל. הבעיה היחידה שלי כרגע שאני מרגישה שמאז שאני לוקחת את האנטיביוטיקה כשלושה שבועות יש לי כל מיני תחושות מוזרות כמו כאבי ראש חוזרים ונישנים, כאבי בטן, גירודים שהתחילו לפני כיומיים באיזור הפות אני מאמינה שכל זה בגלל האנטיביוטיקה . השאלה היא האם להמשיך או להפסיק, מרגישה גם יובש בעור הגוף כמו כן יצאו לי בפנים פצעונים לבנים (חלב) אשמח לקבל תגובה, אני מרגישה שאםהטיפות וניקוי העיניים עם האיי קאר שמחממת במים חמים יש שיפור. נראה לי שהטיפול במינוקצין קצת מקשה עליי ותודה מראש

ויוי שלום, תודה. אענה לך בפרטי, זה לא הפורום המתאים. שנה טובה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות