היכן ניתן לבצע בדיקת US UBM ?

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/07/2014 | 08:06 | מאת: חגית

הופנתי על ידי רופאת עיניים לבדיקת us UBM . הרופאה הפנתה אותי לתל השומר , אך כשפניתי לבית חולים התברר כי הבדיקה אינה מתבצעת אצלם. גם באסותא קיבלתי תשובה דומה ... אשמח לדעת היכן ניתן לבצע את הבדיקה הנל המון תודה חגית

חגית שלום, קיבלנו הודעה על הודעתך רק עתה. UBM קלאסי לא עושים כמעט בשום מקום. מה שכן עושים זה B-scan US של המקטע הקדמי. רוב ברופאים לא מודעים לדקויות, ולכן משתמשים ב-"UBM" לתאר את הבדיקה שבאמת עושים. אם עדיין לא נבדקת, את יכולה לקבוע תור לבדיקת US עיניים בהדסה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות