Ocular Melanosis

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

07/04/2014 | 11:52 | מאת: לימור

שלום רב, אתמול היינו בבדיקת עיניים של בני בן השנתיים מכיוון שיש לו שחור אפור בלבן של שני העניים הרופא בדק ואמר שיש לו Ocular Melanosis מה זה? האם זה מסוכן? והאם תוכל להסביר לי בקצרה מה זה כי הרופא לא ממש הסביר לנו, ואני מאד חוששת, תודה.

07/04/2014 | 13:44 | מאת: לימור

ברצוני לציין שבני נולד עם זה.

שלום לימור, ראשית, אין לך מה לדאוג. Ocuoar melanosis הוא מצב בו יש עודף ייצור פיגמנט בקיר העין. זה לא מצב ממאיר, ולא טרום ממאיר. עם זאת, בנך יצטרך להיות במעקב שנתי בהרחבת אישונים, שכן לאנשים (ושימי לב שלא כתבתי "חולים") עם מלנוזיס יש נטייה מעט מוגברת ביחס לאוכלוסיה הכללית לפתח גידול בתוך העין, ששכיחותו גם כך נמוכה. חג שמח.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות