פינגואקולה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/03/2014 | 13:47 | מאת: מיכל

שלום. לאחרונה אובחנה אצלי פינגואקולה. הדבר מאודדדד מציק לי,הם בתפקוד היומיומי (עיניים עייפות,אדומות,יבשות,כאילו נעצמות מול המחשב) והן אסתטית. מייצרי הדמעות לא ממש עוזרים לי. אולי טיפה מקלים. שאלתי היא האם ישנו פתרון כלשהו? ניתוח? סיכונים בניתוח? שעורי הצלחה? תודה רבה.

שלום מיכל, פינגואקולה היא ניוון של הרקמה שמתחת ללחמית העין עקב חשיפה לקרינת השמש (UV). בשלב ראשון ניתן לטפל בדמעות מלאכותיות, וניתן להסיר את הנגע כרורגית בהצלחה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות