נקודת חן על הקרנית/אישון העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

18/02/2014 | 12:45 | מאת: אלי כהן

בבדיקה שגרתית אצל רופאת עיניים דר שרון גולדברג המדהימה עקב גלוקומה היא גילתה נקודת חן/גידול ונשלחתי לצילום אולטרסאונד ובדיקת רופא מומחה בתחום גידולי עיניים (פרופסור פאר או ד"ר פרנקל)במרפאת הדסה. מאחר ובהדסה שם אני מטופל לא מקבלים עקב השביתה הבדיקה לא התקיימה ומי יודע מתי. האם הממצא מצריך בדיקה דחופה? מה ניתן ומומלץ לי לעשות? יש מקום אחר-גם פרטי -כמובן לא בהדסה-שעושה את הצילום והבדיקות? אני חרד מאוד אלי כהן

אלי שלום, אם הרופאה שלך היא דר' גולדברג, אין לך סיבה לחשוש. היא רופאה מצויינת, ואם היא היתה חוששת שיש סבירות גבוהה לגידול, היא היתה מתקשרת אלי. בוא נקווה שהשביתה תסתיים בקרוב, ונוכל לבדוק אותך בקרוב.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות