החלמה לאחר הוצאת נבוס

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

31/12/2013 | 21:30 | מאת: מוטי

יש לי כמה שאלות לראות אם כדי לי לעשות ניתוח להסרת נבוס ..אני בן 21 ויש לי נבוס די גדול בעין .. לא מפריע לראיה אלא רק אסטית... האם שווה לי להסיר את זה? כמה זמן החלמה עם תפרים? גם זמן החלמה בלי תפרים? ומתי העין תחזור להיות לבנה לגמרי? כי שמעתי על בן אדמים שבל יותר מחודשיים ועדין אדומה לו העין מהנימים והכלי דם

מוטי שלום, ההחלטה האם להסיר את הנבוס שלך היא ראשית רפואית, ורק אח"כ אסתטית. אם הנגע לא השתנה בגודלו וציבעו בשנים האחרונות, ורופא עיניים בדק אותך ולא ראה סימנים המחשידים לממאירות, אז אפשר לדון בעניין הקוסמטי. זה תלוי בגודל הנגע ובמיקומו. אולי תצרף תמונה?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות