גולה בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/12/2013 | 14:44 | מאת: חני

לפני חודש יצאה לי גולה לבנה ממש צמוד לעפעף (התחתון) מהצד הפנימי של העין. הגולה ירדה מעצמה ונשאר רק אדמומיות על העפעף מהחלק הפנימי. בשבת חזרו הכאבים ויצאה לי גולה ענקית באותו עפעף, רק למטה יותר רופאת מר"מ רשמה לי 2 טיפות עיניים פנימיקסין, שלוש פעמים ביום לשתי העיניים, לחמישה ימים. אתמול (ראשון) הגולה הפכה ללבנה (כמו אפתה) והיום שינתה את צבעה לאדום וירדה בגודלה. האם יש לפנות לרופא עיניים? או שהאבחנה נשמעת סבירה? תודה מראש. (אני בת 24)

16/12/2013 | 14:47 | מאת: חני

אגב אבחנת רופא משפחה אחר בפעם הראשונה היתה שעורה בעין.

חני שלום, נשמע שמדובר בשעורה, אך כדאי שתפני לרופא/ת עיניים להבדק אם יש בעיה חוזרת בעין.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות