חולון

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

19/11/2013 | 16:20 | מאת: דוד

יש לי גידול קטן בזוית העיין, אבחנת רופא העניים היא, eyelid dis uns left upper'tumor mp papilloma אבקש לדעת . א. מה זה אומר ב. האם נידבקתי , והאם זה מידבק. ג. מה הטיפול הנכון למקרה זה . תודה מראש דוד

דוד שלום, פפילומה זה נגע שצומח על העפעף על רקע זיהום ויראלי בנגיף הפפילומה. זה לא מדבק. אם זו אכן האבחנה שלך, מה שאין לי דרך לקבוע ללא בדיקה, אין לזה טיפול פרט להסרה כרורגית (בד"כ על רקע קוסמטי או לצורך אבחנה אם יש חשד שזו אינה האבחנה). בברכה,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות