Meningioma of the optic nerve

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

31/10/2013 | 13:08 | מאת: רוני

התגלה אצלי מנינגיומה של העין ימין בגודל של 23*16 מ"מ גדילה איטית, עפ"י ייעוץ עם חו"ל ןבארץ ניתוח פירושו עיוורון מוחלט. עפ"י המלצתו של ד"ר ויגודה (מנהל מחלקת רדיותרפיה) מומלץ הקרנות FRACTIONATED STEREOTACTIC RADIOTHERAPY, אני גרה במרכז, האם כדאי לעשות הקרנות בהדסה עין כרם או לנסות עוד חוות דעת בתל-השומר? תודה מראש

רוני שלום, אני לא יודע מהי מידת החומרה של המנינגיומה, לא מה הגיל שלך ולא עם מי התייעצת. לפיכך קשה לחוות דעה האם FSR זו הדרך היחידה לטיפול. בהנחה שאכן אין אפשרות לניתוח להסרת הגידול, שני הצוותים שהזכרת, של ד"ר ויגודה מרדיותרפיה ודר' שושן מנוירוכרורגיה בהדסה, והצוות בתה"ש מיומנים ב-fractionated stereotactic radiosurgery. בהצלחה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות