תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/09/2013 | 13:12 | מאת: אונלי סיגל

בבדיקות עיניים be.erm be cataract'le foveal atrophy erm יותר משמעותי אבל חדות ראייה תקינה ומשמאל אין הידרקציה יש אטרופיה אבל pr שמורים אמרו לה שזה גידול בעין מה זה אומר מה המשמעות

24/09/2013 | 13:31 | מאת: סיגל

שמאל פגם נזלי ותחתון היקפי-5.13 91 אחוז octימין 64 הדקקות עליונה ותחתונה משמאל 81 הדקקות עליונה ברקע תת תריסיות ורסיטל לחץ 16-17 מימין 12 משמאל אמרו לה שזה גידולים באיזה גידולים מדובר

סיגל שלום, האם פספסתי את החלק הראשון של השאלה שלך? במי מדובר? בת כמה החולה? על איזה רקע נערכו הבדיקות? קטרקט מופיע עם הגיל. ERM - קרום מעל פני שטח הרשתית במרכז הראיה מופיע בכל מיני גילאים, ופוגע בראיה. למה הכוונה ב-"pr"? אטרופיה פובאלית, או ניוון של מרכז הראיה יכול להופיע בגיל המבוגר. אף אחד מהנתונים האלה לא מעיד בפני עצמו על גידול בעין או בראש. בבדיקה לא תוארה כל מסה וך עיינית, כך שאינני יודע לאיזה גידול התכוונו כאן. אם יש לך עוד מידע, אשמח לנסות לעזור. חג שמח,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות