Scc חוזר בלחמית לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

02/09/2013 | 10:40 | מאת: חגית סיוו

אבי במעקב לאחר scc בלחמית לאחר כריתת הגידול וטיפל כמותרפי בטיפות ,בביופסיה אחרונה שוב scc אני מודאגת,זו גםהעין היחידה שהוא רואה.

חגית שלום, Squamous Cell Carcinoma - SCC - בלחמית יכול להיות גידול אגרסיבי מאוד. תלוי מה היה בדו"ח של פתולוג העיניים שבדק את הדגימה מהעין של אביך. האם נצפתה חדירה לשוליים העמוקים של הנגע? באיזה טיפות טופל ובאיזה מינון? לעיתים צריך להוסיף טיפול בבראכיתרפיה. הוא מוזמן לבוא להבדק במרפאתינו לקבל יעוץ. אם הוא מעוניין, צרי איתי קשר כאן.

08/10/2013 | 08:57 | מאת: חגית סיון

תודה רבה,היינו אצלך בייעוץ והתאמת לו טיפול,יש לי כמה שאלות לגבי הטיפול(כמו מינון ,תדירות,משך מתן...),שאני חייבת לברר לפני התחלה,קשה ליצור איתך קשר דרך המרפאה,ממתינה לתגובתך,תודה מראש.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות