נקודה אדומה בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

17/07/2013 | 22:19 | מאת: איילי

שלום, לבתי בת 6 יש נקודה אדומה בלובן עין. בבדיקת עינייים התגלה ריבוי כלי דם, גידול שפיר- המינגיומה (כפי שהרופאה קראה לזה). הרופאה אמרה שרק בניתוח ניתן להסיר וזה לא פוגע בעין אלא רק אסטתי. בנוסף, התקערות של עצב 0.3 שאמרה שזה תקין. האם נשמע תקין? ממה זה קרה? היא אמרה שזה מולד למרות שעד עכשיו לא ראינו את הנקודה האדומה. אשמח לתשובה.

שלום איילי, המנגיומה לחמיתי זהו גידול די נדיר. יש סיכוי לא קטן שמדובר בנקודת חן על רקע אלרגי שיכולה לגדול ולקטון ויכולה גם להחליף צבעים, בהתאם למצב האלרגיה לאורך עונות השנה. קיעור עצב של 0.3 זה תקין. אם תירצו שנבדוק אותה, נשמח לעשות זאת במרפאתינו בהדסה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות