כתם בעפעף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

02/08/2013 | 01:40 | מאת: מירי

לפני מספר שבועות גיליתי כתם לבן בקוטר של יותר מס"מ על עפעף עין שמאל . רופאת המשפחה אמרה שם שאנני זוכרת ואמרה שיש לי גם צניחת עפעפיים קלה . אמרה שהטיפול ניתוחי בלבד , מה שכרגע לא רלוונטי . לציין שעברתי שני ניתוחי עיניים [ קטרקט והשלת עדשה בגיל 50 ] יש לי בעיות רפואיות שונות ורצינות בתחום האנדוקריני וההמטולוגי . מה יכול להיות הכתם הזה ? זה שייך לרופא עיניים ? אולי לרופא עור ?

מירי שלום, כתם בגודל של סנטימטר ויותר זה כבר משהו רציני. בלי בדיקה, או לפחות תמונה קשה להגיב על מהות הנגע. מומלץ לפנות לאוקולופלסטיקאי/ת. יש מספר כאלה טובים בכל הארץ ובכל הקופות.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות