נתניה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/04/2013 | 12:09 | מאת: ורד

בתי בת 3 נולדה עם המנגיומה בארובת העיין השמאלית. הינה מטופלת בשניידר מום היוולדה נוטלת דרלין ואף נעשה ניסיון של טיפול חד פעמי בסטרואידים בהרדמה נעשה שיפור אך ניתן היה לראות כי רק באופן זמני. כיום הינה מתלוננת על כאב בעיין משהו כמו עיקצוץ העיין נפוחה שוב כבעבר. ההמנגיומה החיצונית מראה כן שיפור והעלמות אך מה שנמצא בפנים משאיר אותנו עם המון סמני שאלה. מבלי חלילה לזלזל ברופאים בשניידר הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת מכם אודות מצבה של בתי. כמו גם בשל העומס במטופלים בשניידר אנחנו נמצאים כל הזמןבביטולים ובדחיית תורים.אודה לכם ואם תסכמו לבקשתי זו.

ורד שלום, יש אכן רופאים מצויינים בשניידר. אני שמח לקרוא שהטיפול שהם נותנים אכן עוזר לחלקו החיצוני של הנגע. התורים אצלינו ארוכים לא פחות, וככל הנראה יותר. עם זאת, אם את רוצה חוות דעת שניה תמיד נשמח לראותך.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות