optic glioma and eye atrophy nerev

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

14/05/2013 | 11:22 | מאת: אורית

שלום רב לד"ר פרנקל שאלתי יש לי neurofibromatosis 1 עם אופטיק גליומה בעצב שמאלי וכן בכיאזמה כמו כן אטרופיה של עצב הראייה. שדה הראייה מצומצם, ולצערי זה לא סטטי. האם יש דרכים לעצור את צמצום שדה הראייה? האם אני עלולה להתעוור עם השנים? באיזה מצבים מחליטים לבצע ניתוח? ועוד שאלה קטנה, מה הסיכויים שאופטיק גליומה תשנה את הסטטוס שלה משפירה לממאירה? תודה מראש על התשובות

אורית שלום למרבה הצער את צודקת בתארך את הצפוי לך בהמשך הדרך. גדול בעצב הראיה גורם לפגיעה מתקדמת ובלתי הפיכה בראיה. אין לנו דרך לעצור את הגידול שם פרט להקרנות - והקרנת העצב ופגיעה במה שנשאר ממנו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות