"גידול מולד..."

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/04/2013 | 13:32 | מאת: אדרת

בני בן השנה וחצי נולד עם סוג של רקמת שומן בפינה החיצונית של עין שמאל. נבדק ואמרו להמשיך מעקב נבדק שוב לפני גיל שנה ועדיין אמרו מעקב אבל הרופא קרא לזה גידול כיום-כמה חודשים אחרי הבדיקה האחרונה אני מבחינה בנטייה של עין שמאל לצאת ימין,נפיחות קטנה מבחוץ(כשהעין סגורה)ורואים שהרקמת שומן גדלה טיפה ונוסף לכל יש כתם שחור ליד על העין אני ממש מודאגת ומחפשת טורים מציעים לי לעוד חצי שנה ועוד... האם ללכת למיון? אשמח לתשובה תודה רבה תבורכו מן השמיים.

שלום אדרת, אני רואה שלא קיבלנו התרעה על ההודעה שלך. יש גם גידולים שפירים - שאינם שולחים גרורות, ואינם מסכנים את חיי הילד שלך, אפילו אם הם מולדים. כמובן שמבלי שתכתבי אפילו את האבחנה שניתנה לכם, קשה מאוד לענות ישירות לשאלתך. נשמח ליעץ לך במרפאתינו. צרי קשר כאן אם את מעוניינת, ונעזור לזרז את התור.

28/05/2013 | 12:27 | מאת: אדרת

ב'ה היא אמרה שהיא עדיין לא מוצאת סיבה להרדים ולצלם בMRI היא ביקשה לתעד ולשלוח לה כדי לראות אם יש שינויים.... אנחנו במעקב... תודה על הכל. אדרת

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות