floater appearance

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

07/03/2013 | 11:43 | מאת: ס

שלום רב, לפני כשבוע הופיע פס קטן,שחור ומטושטש בשדה ראיה. נבדקתי ע"י רופא עיניים, לא מצא שום דבר. אני נורא בלחץ, כי כך התחיל תהליך גידול מלנומה קורואידלית אצל אמי, שטופלה אצלך במרפאה. האם אני צריך לעשות בדיקות נוספות? איך ניתן למנוע זאת? תודה מראש.

הופעה של מצופונים היא תסמין של הפרדות הזגוגית. אם נבדקת ישירות לכך (בהרחבת אישונים), אזי היה על הרופא לבדוק את כל היקף הרשתית, והיה ניתן לראות מלנומה כורואידלית, אם היתה כזו. משום שהוא הרגיע אותך שאין בעיה, אז כנראה שבאמת אין.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות