לחץ בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/02/2013 | 23:16 | מאת: שמוליק

שלום רציתי להתייעץ איתך בקשר לתופעות שקוראים לי בעיני אני מרגיש את עיני מין נפוחות וכאילו משהו דוחף את החלק החיצוני של 1.העין מבפנים אחוצה ועוד תופעה לפעמים אני מרגיש את זה כאילו משהו דוחף את העיניים שלי מהמיקום שעצב הראייה נמצא אחוצה דבר זה משתנה במהלך היום יכול לשוב ולהעלם ... תופעה זאת מתרחשת כבר כ חודש וחצי חשוב לציין שעשיתי בדיקת לחץ תוך עיני על ידי לחץ אוויר התוצאה הייתה 16 מקרה זה התרחש לאחר שימוש במקסיטרול למשך 4 ימים לתוך העין עקב אלרגיה מה אה אומר על מקרה זה האם אלו תסמינים שיכולים להצביע על גידול או משהו ? אשמח לדעת מה דעתך בנושא .

שמוליק שלום, לא ניתן לקבוע מה קורה איתך ללא בדיקה, אך גם בבדיקה לא ניתן לראות מה קורה מאחורי העין ללא הדמיה כגון CT של הארובות, בחתכים דקים, עם שחזורים קורונלים וסגיטלים. פנה בהקדם לרופא העיניים שלך כדי שיתרשם אם יש צורך בבדיקת ההדמיה, ואם כן, קבע אותה בהקדם.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות