המנגיומה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/11/2012 | 23:07 | מאת: שש

בני בן 7 חודשים שבועים לאחר הלידה החלה לגדול לו המנגיומה ליד העין מתחת לעין ימי ממגיל שלושה חודשים הוא מטופל בדרלין הרופא צילם והוא טוען שהגדילה נעצרה אך לא נראה שזו קטנה והיום יש לתינוק כתם אדום בולט מתחת לעין האם להמשיך בטיפול אם הרופא יגיד להפסיק האם זה לא לקחת סיכון מה לעשות אני רוצה חוות דעת שנייה למי לפנות אנחנו גרים בעמק חפר?

שש שלום, למען האמת הטיפול בחוסמי בטא כמו דרלין להמנגיומות בילדים הוא אחת התגליות המשמחות של העת האחרונה. זהו טיפול שעושה פלאים ושינה לחלוטין את הניהול של מקרים אלה. לא כתבת אם אתם מטופלים על ידי רופא עיניים ילדים או רופא עיניים אוקולופלסטיקאי. יש מספר רופאים ורופאות מצויינים בשני התחומים בארץ. פני לפורומים המתאימים.

24/11/2012 | 23:44 | מאת: שש

דר שלום אנחנו מטופלים בשניידר אצל זבולונוב וגם שם במחלקת עיניים שראו בהתחלה פזילה ולפני חודש לא האם להמשך טיפול בתרופה יש השלכות לא טובות?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות