יבלת /גבשושית עם אדמומיות על העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/09/2012 | 20:57 | מאת: מודאגת

מזה כחודש יש לי מעין יבלת אדומה על החלק הלבן של העין במרכז העין השמאלית שלי. בתחילה חשבתי שזה אדמומית מהעדשות או סוג של רגישות או דלקת, או רגישות מכלור בבריכה ולכן הורדתי את העדשות למספר ימים (אני מרכיבה עדשות מגע יומיות מזה שנים). זה לא חלף , מרחוק זה נראה לאנשים כשטף דם חזק בעין או דלקת, אבל זה לא היות וזה רק בעין אחת,ולא מדבק, זה ללא הפרשות, אין צריבה או כאב. זה אכן נראה מרחוק כשטף דם /פיצוץ של נימי דם שנגרם ממאמץ, אבל כאשר לקחתי מראה אז ראיתי ממש מעין יבלת/גידול/גבשושית בולטת בגוון בהיר הממוקמת במרכז האדמומיות. מהי דעתכם המקצועית ?

מודאגת, צרפי תמונה.

24/09/2012 | 23:26 | מאת: מודאגת

שלחתי ב-REPLY5 מספר תמונות, אני מקווה שזה הגיע . במידה ולא הגיע המייל , אשמח אם תתן לי כתובת מייל שניתן לשלוח לשם. תודה

15/06/2022 | 04:44 | מאת: אופיר

יש לי בדיוק תופעה כזו על עין אחת. כמה שבועות ששמתי לב ליבלת, זה נראה שקצת גדלה, וישנן למעשה שתיים קרובות כמעט צמודות. מחפש את התשובה לשאלה שלה…

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות