הבדל משמעותי בין האישונים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/09/2012 | 17:12 | מאת: מוניקה

היום התגלה הבדל משמעותי בין שני האישונים: אחד נראה כנקודה שחורה קטנה והשני מכסה כמעט את כל החלק הצבעוני של העין. מה זה אומר? האם יש קשר לכאבי ראש שיש לי ?

מוניקה שלום, רוב הסיכויים שזה לא קשור למחלה גידולית, וודאי של בעין (אם כבר אז במח). ייתכן מאוד שזו בעיה שניתן לפתור ללא קשר למחלה גידולית. כך או כך, מומלץ לך לפנות לרופא עיניים בהקדם, עדיף לרופא/ת עיניים עם מומחיות בנוירואופטלמולוגיה. ישנם נוירואופטלמולוגים/יות מצויינים בארץ.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות