ניתוח פטרגיום

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

17/04/2012 | 10:44 | מאת: sasi

בתודה מראש על התשובה. אני צריך לעבור ניתוח פטרגיום .עין יחידה. פטרגים 3 מ"מ אלים במיוחד עים דלקות חוזרות.כרוב ל10 שנים. שאלתי היא העים יש עזשהו סיכון לעין.ראייה. מה זמן ההחלמה ועים אפשר לא לשים תחבושת לאחר הניתוח.או אולי משהו שקוף.בעין אני מדאג מאוד. אגב המנתח פרופסור פרוכט

זה לא בדיוק הפורום המתאים לדיון בפטריגיום. זה לא ממש גידול. את כל השאלות צריך להפנות למנתח שכן יש טכניקות ניתוח שונות, והתשובות משתנותת לפי הטכניקה ולפי נסיון המנתח.

05/09/2012 | 12:43 | מאת: דפנה

איזה פורום מתאים לפטריגיום? גם אני רוצה לשאול על גידול זה ומחפשת פורום מתאים.

עם זאת, חשוב לשלוח את מה שמוציאים לבדיקה אצל פתולוגי עיניים, כי כבר טיפלנו במספר חולים שהאבחנה בהם היתה שגויה ובבדיקה נמצא גידול ולא פטריגיום. אחד החולים האלה איבד לבסוף את עינו, ואיבחון מוקדם היה יכול לעזור.

20/09/2012 | 08:16 | מאת: יהונתן

בוקר טוב. בבדיקה אצל רופא עיניים אובחן פטיגריום ואין כל סכנה,קראתי מה שכתבת "שיש טעות לפעמיים במקום פטיגריום היה גידול סרטני".האם צריך לחשוש? איך קורא טעות אם רופא איבחן פטגיריום?

20/09/2012 | 08:16 | מאת: יהונתן

בוקר טוב. בבדיקה אצל רופא עיניים אובחן פטיגריום ואין כל סכנה,קראתי מה שכתבת "שיש טעות לפעמיים במקום פטיגריום היה גידול סרטני".האם צריך לחשוש? איך קורא טעות אם רופא איבחן פטגיריום?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות