נפיחות מתחת לעין שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/08/2012 | 23:11 | מאת: אלעד

מלפני שבוע היה לי נפיחות מתחת לעין שנראה לא טוב ומעצבן, הלכתי לרופא עיניים אמר לי שזה שעורה קלאסית ונתן לי כדורים פלוס משחה למרוח לפני השינה , אך המצב רק מחמיר , היום שאני קם גיליתי הפתעה חדשה בנפיחות נקודה לבנה, האם זאת תופעה נורמלית של חלק מהליך הטיפול? האם יש פתרון מומלץ לזה?

אלעד שלום, אני מקווה שעד עתה החלימה השעורה בעפעף שלך. אם עדיין לא נפתרה הבעיה כדאי שתפנה לרופא/ת עיניים עם מומחיות בעפעפיים (אוקולופלסטיקה).

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות