האם המרכיבים בשעווה להסרת שיער גבות מסרטנים?

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

30/07/2012 | 13:39 | מאת: אורה

על השעווה המיוחדת להסרת שיער מיותר בגבות, רשומים המרכיבים הבאים: ROSIN,PARAFIN WAX , BEES WAX, MICROYSTALINE האם מרכיבים אלו מסרטנים ובפרט כאשר הם נמרחים בצמוד לעיניים במשך עשרות שנים? במקרה של 25 שנה ויתכן שבמקרים אחרים משך זמן השימוש כפול וגם משולש כי נשים מטפחות את עצמן כל חייהן. תודה מראש

אורה שלום, אנו לא מכירים את כל המרכיבים האלה. נסי לשאול כימאים, או לחפש אתרים המפרטים מסוכנות סרטנית של חומרים שונים. צאי מתוך הנחה שמחד גיסא לא על כל חומר תמצאי משהו.מאידך גיסא, שימי לב טוב איך בדקו את המסוכנות לסרטן של החומר. אם שפכו טונה של חומר על עכבר, האם זה באמת משליך על מה יקרה לאדם עם חשיפה נמוכה, אך לאורך שנים? לא בטוח.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות