התיעצות נוספת

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/07/2012 | 22:35 | מאת: שולי

שלום.הופניתי ע"י ד'ר פטרוב,קופ"ח כללית,להתייעצות נוספת לאור OCT .כיוון שאני מתגוררת באזור הדרום,מבקשת לברר איזו אפשרות יש לי לקבל את חוות דעתכם באשר לניתוח?(מבקשת לציין,כי בתי מטופלת במרפאתכם ומגיעה לביקורת ב-2.8.12). מהו ההליך אותו עלי לבצע? הרבה תודה.

שולי שלום, לא הבנתי באיזה אבחנה הופנית אלינו מקופ"ח. כמו-כן, אם כבר הופנית מקופ"ח, למה צריכה להיות בעיה להגיע אלינו? חולי גידולים (או החשודים לגידולים) אנו מקבלי באותו השבוע, או מיד בזה שאחריו. אם הבעיה לא מאוד דחופה, למה שלא תקבעי תור לבוא עם ביתך באותו היום?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות