יבלת בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/06/2012 | 19:25 | מאת: דנה

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להסרת כתם חום שנראה "מוזר" לרופאים בקרנית של עין שמאל. לאחר הניתוח נותרה צלקת לא בולטת לעין. בזמן האחרון הרגשתי הרבה פעמים במצב של עייפות צריבות חזקות בעין זו, העין הפכה להיות אדומה מאוד וכתם לבן הופיע באזור הניתוח. הרופא אמר שזו יבלת שהתפתחה בגלל הצלקת שנותרה במקום ואין מה לעשות איתה, רק לנסות לא להיחשף לאבק ושמש ולבדוק שהיא לא תגדל. האם היא באמת יכולה לגדול? והאם היא יכולה להיעלם עם הזמן?

דנה שלום, האם החתיכה שהוסרה נשלחה לפתולוגיה? האם את יודעת מה התשובה? האם ניסית להשתמש בדמעות מלאכותיות (כשמציק כמו שאת כותבת צריך לפחות טיפה כל שעתיים-שלוש). יכול להיות שהנגע חזר, ויכול להיות שזו באמת צלקת. תלוי בדו"ח הפתולוגי. תשובה ספציפית למקרה שלך ניתן לתת רק לאחר בדיקה במרפאה ועם תשובת הדוח הפתולוגי. אם את סומכת על הרופא שלך, תקפידי על הוראותיו. אם לא, פני לחוות דעת שניה. בנתיים השתמשי בדמעות מלאכותיות.

06/07/2012 | 17:27 | מאת: [email protected]

היי,האם לנגע החום שמדובר זה נקרא פטיגריום? או פינגווקולה?כי מה שהבנתי מרופא עיניים לא דבר שמצריך בעיה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות