סובלת מדמעות בצורה מחרידה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

18/04/2012 | 13:22 | מאת: קרן

שלום ד"ר, אני בת 25,לפני כשנתיים פתאום תקפו אותי דמעות בלתי פוסקות,דמעתי 24 שעות ביממה וכמעט ולא יכולתי לתפקד מרוב הדמעות שכיסו לי את העיניים ומאוד שרף כל האזור בו נגעו הדמעות (נראה לי זה בגלל שהן מלוחות,אז המלח שורף בעור) והריסים היו מתמלאים בקשקשים לבנים,4 חודשים אף רופא לא מצא פיתרון,ניסיתי 100 טיפות עיניים ושום דבר לא עזר. בסופו של דבר,ולמזלי הגעתי למומחה שבדק אותי ואמר שיש לי מן "גבשושים" מתחת לעפעפיים ושהוא לא יודע ממה זה נובע, ומה שיעזור לי זה רק טיפות של "ציקלספורין 2% " ולאחר כשבוע של טיפול בציקלספורין נעלמו לי הדמעות. לאחר חצי שנה שוב התחיל לי כל הסיפור...קניתי שוב ציקלספורין וזה עבר... ולפני שבוע שוב התחלתי לדמוע בטירוף,הפסקתי לעבוד כי אני לא מסוגלת לדבר עם אנשים ו "לבכות" להם בפנים,כל העור שלי סביב העיניים מגורה ואדמומי מאוד מהדמעות,הרגשת גוף זר בעיניים וקשקשים על הריסים. האם תוכל לעזור לי במקרה שלי? האם כדאי לי לטפל שוב עם ציקלספוrין, הטיפות האלה מאוד כואבותתת. הצילו!!

קרן שלום, לא מדובר פה על גידול בעין או בעפעפיים. את צריכה מומחה/מומחית לאוקולופלסטיקה (רופא/ת עיניים שעשו תת התמחות בעפעפיים וארובה).

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות