אני סובלת כב למעלה משנתיים מדלקות עיניים חריפות!

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

29/02/2012 | 09:57 | מאת: שושי

צהריים טובים. מזה כשנתיים אני סובלת מבעיות עיניים חריפות. לאחר טיפול לא מוצלח אצל 2 רופאים מומחים הכולל הרבה תרופות הופנתי לרופא מספר 3 והוא העריך שהגורם לבעיות הוא כלמידיה למרות שעשו לי תרבית בעפעפיים והתשובה היא שלילית הוא בטוח שזה הגורם לבעיה. הרופא נתן לי טיפול של כדורי ZETO לתקופה של 3 ימים. המצב השתפר אך העניים עדיין אדומות ושורפות ולכן הוא נתן לי טיפול נוסף של 3 ימים. בהחלט חל שיפור, אך לאחר חודש ללא תרופות חלה הדרדרות נוספת ואז לקחתי טיפול נוסף לשלושה ימים. כעת עבר פחות משבוע ואני כבר מרגישה התדרדרות נוספת. אני אציין שלא קיימתי יחסי מין לאורך כל הטיפול אז לא סביר שנדבקתי שוב. השאלות שלי: 1. האם יכול להיות שבעצם יש לי גידול בעיניים ובגלל שזה נדיר בגילי הרופאים לא חושבים על הכיוון? 2. הבנתי שיש בדיקה שנקראת PCR שבאמצעותה אני יכולה לאבחן אם אנו נדבקנו במחלה. איפה אפשר לעשות את הבדיקה?

שלום עידו בין השורות ניתן היה להבין שמה שאתה קורא לו דלקת בעיניים, אינו אלא דלקת בעפעפיים. דלקת בעפעפיים פוגעת בייצור המרכיב השומני של הדמעות, העיניים מתייבשות ונעשות אדומות. במקרה כזה כדאי להגיע לבדיקה אצל רופא מומחה לעפעפיים שגם יוכל לקחת ביופסיה. על דגימה שכזו להשלח למומחה לפתולוגיה של העין. אנחנו 3 מומחים פעילים בארץ כיום: פרופ' פאר ואני בהדסה, ופרופ' רוזנר בתל השומר. בהצלחה וחג שמח,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות