??

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

08/02/2012 | 15:46 | מאת: יוליה

שלום דר מזה כשנתיים וחצי יש לי מן בלוטה מאוד רכה למישוש קטנה בעפעף עליון.היא יצאה אחרי ניתוח לייזר בעיניים.הייתי אתמול אצל אוקולופלסט שאמר שיש לי הגדלה של בלוטת דמעות וצריך סיטי ארובות עיניים כי אולי יש לי גידול.לא כואב לי כלום,אין לי פגיעה בראיה,ואין בלט עין.האם זה הגיוני שיהיה גידול??? אני מאוד מפחדת.מה עוד זה יכול להיות? אני בת 24

יוליה שלום, האם את מודאגת אחרי שנתיים וחצי בגלל מה שאמר הרופא אצלו נבדקת השבוע? אם יש מסה קטנה בבלוטת הדמעות זה בד"כ לא יכאב ולא יפריע לראיה. לכי לעשות את בדיקת ההדמיה, ואם עדיין יהיה חשד לגידול, אשמח להסביר באופן מרגיע יותר מהרופא שהפחיד אותך

13/02/2012 | 22:48 | מאת: יוליה

תודה דר',הרגעת אותי מעט.עשיתי את הבדיקת סיטי ואני מחכה לתשובות בדואר.כשאני אקבל אותן אני אפרסם בפורום

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות