בעיית ראיה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/02/2012 | 22:16 | מאת: סשה

בעיית ראיה לאחר ניתוח גידול מסוג סקוומה , עפעף שמוט החוצה קצת ודמעות רבות ובעיית יובש, שום טיפול לא עוזר. מה אפשר לעשות ?

סשה שלום, ממה שכתבת אני מבין שעברת ניתוח להסרת גידול מהעפעף, שאובחן כ- squamous cell carcinoma. לאחר הניתוח השתנה מנח העפעף וכעת יש בעיות של יובש בעין. אם הבנתי נכון והגידול הוסר בשלמות, הבעיה שלך כעת של מנח העפעף בלבד, ולעניין זה עליך לחפש תשובות בפורום אוקולופלסטיקה, רופאי עיניים המומחים לעפעפיים וארובת העין.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות