כיבים באצבעות הידיים עקב סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/11/2014 | 05:07 | מאת: דנית

דר' שלום הנני סובלת מ-SCLERODERMA CREST . מעונינת לדעת האם טיפול באור ממוקד לאזור הכיב יכול לזרז את הריפוי . טופלתי בתא הלחץ של אסף הרופא אולם לכיבים זה לא עזר. לתשובתך אודה , דנית

יש מעט דיווחים בספרות על שיפור בתסמיני סקלרודרמה ע"י טיפול פוטודינמי. לא ידוע אם במקרה האישי שלך זה יעזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור