שאלה לגבי טיפול ביובש בנרתיק בוגיפם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

10/11/2016 | 15:30 | מאת: טל

שלום ד"ר, בת 53. (רקע של קרישיות יתר ולכן לא יכולה לקבל הורמונים). התחלתי לקחת וגיפם בהמלצת הרופא ושאלותיי: 1.האם התכשיר ידוע כמועיל באופן ממשי? ולאחר כמה זמן מהשימוש? 2.האם הלחות בנרתיק תופיע רק בשעת ריגוש מיני? 3.אם כן, כיצד בכלל תיווצר לחות כאשר לא קיים חשק המיני? 4. האם ישנם טיפולים הנוגעים לחוסר חשק מיני (אין הכוונה לטיפול מיני או פסיכולוגי) תודה רבה

1.האם התכשיר ידוע כמועיל באופן ממשי? = כן ולאחר כמה זמן מהשימוש?= זה אינדבידואלי 2.האם הלחות בנרתיק תופיע רק בשעת ריגוש מיני?= לא בהכרח 3.אם כן, כיצד בכלל תיווצר לחות כאשר לא קיים חשק המיני?= םעולה הורמונלית 4. האם ישנם טיפולים הנוגעים לחוסר חשק מיני (אין הכוונה לטיפול מיני או פסיכולוגי)= ניתן לברר אמל העוסקים בתחום

13/11/2016 | 12:01 | מאת: טל

מנהל פורום גיל המעבר