עייפות ודיכאון גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/07/2016 | 11:04 | מאת: רינת

שבת שלום. שמי רינת ואני נמצאת כרגע בגיל המעבר.כל בוקר שאני קמה אני מרגישה דיכאון מין תחושה שאין חשק לעשות כלום. זה לא היה לי אף פעם,זה התחיל בגיל המעבר.בנוסף אני מרגישה עייפות וקושי לקום בבוקר.אשמח לדעת מה שיטת הטיפול בנושא? תודה רבה.

30/07/2016 | 11:06 | מאת: רינת

רציתי להוסיף שאני גם חשה הזעות יתר במיוחד בערב.עם אפשר אשמח לטיפ איך להתמודד עם התופעות האלה,או אולי עם אתה יודע איפה אני יכולה לקרוא על זה באינטרנט אני אשמח עם תפנה אותי. אני מודה לך.

16/08/2016 | 20:41 | מאת: רינת

מנהל פורום גיל המעבר