איך להפסיק הדרגתית לקיחת כדור ליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

22/08/2015 | 08:33 | מאת: חני

שלום, נאמר לי להפסיק לקחת כדור ליויאל, אני רוצה לדעת איך להפסיק הדרגתית לקיחת הכדור בכדי שזה לא יהיה טראומטי לגוף. תודה

למשל להוריד בתחילה כדור פעם בשבוע ואחכ 2 בשבוע וכך הלאה

23/08/2015 | 15:14 | מאת: חני

תודה. אני לקחתי יום כן ויום לא מהתחלה. זה עשה את העבודה. מה אני יכולה לקחת כתחליף ? יש לי dcis ואחרי שאנותח כנראה אצטרך לקחת טמוקסיפן או ארימידקס בשל סמנים חיוביים. האם לדעתך במקרה זה צריך להפסיק לקחת ליויאל?

23/08/2015 | 15:14 | מאת: חני

תודה. אני לקחתי יום כן ויום לא מהתחלה. זה עשה את העבודה. מה אני יכולה לקחת כתחליף ? יש לי dcis ואחרי שאנותח כנראה אצטרך לקחת טמוקסיפן או ארימידקס בשל סמנים חיוביים. האם לדעתך במקרה זה צריך להפסיק לקחת ליויאל?

מנהל פורום גיל המעבר